English
+39

Ruïnelaan 38 1861 LL Bergen (Nh) € 2.650.000,- k.k.

  • Woonhuis
  • 8 kamers
  • 5 slaapkamers
  • 3 badkamers
  • Bouwjaar 1992
  • 1.160 m² perceeloppervlakte
  • 301 m² gebruiksoppervlakte
  • B Energielabel B

Beschrijving

*PLEASE FIND THE ENGLISH TRANSLATION BELOW

Te koop aangeboden in Bergen NH:

Schitterende vrijstaande villa aan de rand van het dorpscentrum met garage, eigen fitnessruimte, sauna en zeer royale tuin, gelegen nabij bosrijke omgeving!

Royaal en groots wonen aan de rand van het gezellige centrum en op loopafstand van de bossen van Bergen. Deze compleet gerenoveerde (2020) villa met een oppervlakte van totaal circa 301 m2 is omzoomd door een lommerrijk perceel van maar liefst 1.160 m2.

De woning is in 2020 geheel gerenoveerd en gemoderniseerd. Het resultaat is een stijlvolle woning met een praktische indeling die zeer geschikt is voor gezinnen waar wonen en (thuis)werken met elkaar verweven zijn. De schitterende tuin met meerdere terrassen (veranda 2023) is een ware lust voor het oog! Op eigen terrein is er meer dan voldoende parkeergelegenheid alsmede een ruime carport. Daarnaast beschikt deze woning over een tweede inrit met toegangspoort aan de Studler van Surcklaan.

De villa beschikt over twee woonverdiepingen waar ten tijde van de verbouwing kosten noch moeite zijn gespaard om een heerlijk luxe familiehuis te realiseren. Zo is de villa voorzien van onder meer een open haard, sauna, fitnessruimte, inpandige garage, vijf ruime slaapkamers, drie badkamers en een veranda.

Dit is dé plek waar u tezamen met uw gezin in volle privacy kunt genieten van de omliggende natuur in een heerlijke grootse familiewoning.

OMGEVING:
De villa ligt aan de rand de bosrijke natuur van Bergen en op loopafstand van het gezellige en levendige dorpscentrum. De villa is gelegen op het laatste gedeelte van de rustige Ruïnelaan (hoek Studler van Surcklaan) met schitterende vrijstaande (rietgedekte) woningen. Op korte loopafstand (300m) bent u in het centrum van het mooie kunstenaarsdorp Bergen met een grote verscheidenheid aan winkels, speciaalzaken, boetiekjes, restaurants en gezellige cafés.

Op de fiets bent u in een mum van tijd op het strand bij Bergen aan Zee. Kortom, strand, duinen en bos alom. Met de auto bent u zo op de A9 in de richting van Amsterdam, Schiphol, Den Haag en Utrecht. Binnen een kwartiertje bereikt u het historische centrum van Alkmaar.

GLOBALE INDELING:
Middels de elektrisch bedienbare poort betreedt u het erf van de villa welke parkeergelegenheid biedt voor meerdere auto’s. De hoofdentree is aan de zijkant van het woonhuis gelegen.

De villa heeft een open karakter waarbij alle leefruimten met elkaar in verbinding staan. U betreedt de woning in een ruime hal met garderoberuimte, een separaat toilet en een bergkast. De entreehal biedt toegang tot de woonkamer, het kantoor en een separaat toilet. Bij binnenkomst in de woonkamer springen de grote raampartijen, de luxe woonkeuken en de ideale indeling direct in het oog.

De woonkeuken is gelegen aan de achterzijde (tuinzijde) en geeft middels dubbele openslaande deuren toegang tot de veranda en het terras. Alle voorzieningen zijn aanwezig waaronder een inductie kookplaat met down draft (merk: BORA Professional), vaatwasser, Quooker en koel/vries-combinatie.

Aan de voorzijde van de woonkamer bevindt zich een separate tv kamer. De woonkamer zelf met centraal eetgedeelte, eveneens voorzien van een (open)haard, geeft u ook direct toegang tot de schitterende tuin middels openslaande deuren.

Het separate kantoor heeft een eigen entree welke tevens kan dienen als slaapkamer en-/of praktijkruimte. Middels zowel het kantoor als de bijkeuken heeft u toegang tot de fitnessruimte (ca. 24 m2) met sauna en badkamer. Onder de fitnessruimte bevindt zich een royale inpandige garage (half verdiept) voorzien van een elektrische garagedeur. Vanuit de inpandige garage kunt u middels de tweede oprit met toegangspoort naar de straat aan de Studler van Surcklaan.

Verder treft u op de begane grond een separate toilet, veel bergruimte en een separate riante berging welke tevens is voorzien van een toegangsdeur naar buiten.

Boven het kantoor treft u de 'ouderlijke slaapkamer' met eigen badkamer, voorzien van een inloopdouche en vaste kastenwanden.

De bovenverdieping kan worden bereikt middels een fraaie brede trap. De grootste slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde en is voorzien van een dakterras welke een geweldig zicht over de tuin van de woning geeft. Voorts treft u nog drie ruime slaapkamers en een royale badkamer welke is voorzien van een dubbele wastafel, douche, toilet en ligbad. Tevens is er een ruime kamer met voldoende bergruimte en opstelling voor wasmachine en droger.

Op de zolderverdieping, toegankelijk is middels een vlizotrap, is meer dan voldoende bergruimte.

De geweldige en unieke tuin is de 'eye-catcher' van de woning en ca. 3 jaar gelegen fraai aangelegd. Voorzien van o.a. een sproeierinstallatie, een fraaie veranda met open haard, gas heater, inbouwspots en diverse terrassen. Er zullen weinig plekken zijn waar je liever een zonnige dag doorbrengt!

Kortom: Een high-end afgewerkte villa met diverse uitbreidingsmogelijkheden op een geweldig (hoek)perceel van ca. 1.160m2!

BIJZONDERHEDEN:
- Vrijstaande moderne villa met schitterende tuin;
- bouwjaar 1992 (verdiepingsvloeren van beton);
- hoogwaardig gerenoveerd in 2020;
- fantastische ligging in het centrum, tegenover het bos;
- zonnige riante tuin, ligging Zuidwesten;
- elektrisch bedienbare poorten en camerabeveiliging;
- veel lichtinval dankzij grote raampartijen en zonnige kavel;
- optimale duurzaamheid, energielabel B;
- gehele begane grond voorzien van vloerverwarming;
- voorbehoud gunning verkoper;
- oplevering in overleg / kan spoedig.

Metrage conform meetrapport NEN 2580 en Kadaster (zie bijlagen / verkoopdossier):
- bruto vloeroppervlakte woning: 395 m² (BVO)
- GO wonen: 301 m² (inclusief tuinkamer / veranda: 18 m² + carport: 20 m²)
- gebouw gebonden buitenruimte: 16 m²
- inhoud: 1.099 m³
- perceeloppervlakte: 1.160 m²
- mogelijkheid tot het bouwen van een aanbouw en/of bijgebouw van totaal ca. 80 m²

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken en/of informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderzins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn slechts indicatief. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld. NEN2580-clausule zijn van toepassing bij deze woning.

------------------------------------

*ENGLISH TRANSLATION | For the complete English text, please visit the English version of our website (www.amstellandmakelaars.nl/en-gb)

Offered for sale in Bergen NH:

Superb detached villa on the edge of the village center with garage, private gym, sauna and very generous garden, located near wooded area!

Spacious and grand living at the edge of the cozy center and within walking distance of the forests of Bergen. This completely renovated (2020) villa with a total area of approximately 301 m2 is bordered by a leafy plot of no less than 1,160 m2.

The house was completely renovated and modernized in 2020. The result is a stylish home with a practical layout very suitable for families where living and (home) work are intertwined. The beautiful garden with several terraces (veranda 2023) is a real treat! On site there is more than enough parking as well as a spacious carport. In addition, this house has a second driveway with gate at the Studler van Surcklaan.

The villa has two floors where at the time of the renovation no expense was spared to create a wonderful luxury family home. Thus, the villa is equipped with a fireplace, sauna, gym, indoor garage, five spacious bedrooms, three bathrooms and a porch.

This is the place where you and your family can enjoy the surrounding nature in complete privacy in a lovely grand family home.

ENVIRONMENT:
The villa is located on the edge the wooded nature of Bergen and within walking distance of the cozy and lively village center. The villa is located on the last part of the quiet Ruïnelaan (corner Studler van Surcklaan) with beautiful detached (thatched) houses. At short walking distance (400m) you are in the center of the beautiful artist village of Bergen with a wide variety of stores, specialty stores, boutiques, restaurants and cozy cafes.

On the bike you are in no time on the beach at Bergen aan Zee. In short, beach, dunes and forest all around. By car you are on the A9 in the direction of Amsterdam, Schiphol, The Hague and Utrecht. Within fifteen minutes you can reach the historic center of Alkmaar.

DETAILS:
- Detached modern villa with beautiful garden;
- built in 1992 (concrete floors);
- high-quality renovated in 2020;
- fantastic location in the center, opposite the forest;
- sunny spacious garden, location southwest;
- electrically operated gates and camera security;
- lots of light thanks to large windows and sunny lot;
- optimal sustainability, energy label B;
- entire first floor with underfloor heating;
- subject to approval seller;
- delivery in consultation / can soon.

Area according to NEN 2580 measurement report and Kadaster (see appendices / sales file):
- gross floor area house: 395 m² (GFA)
- GO living: 301 m² (including garden room / veranda: 18 m² + carport: 20 m²)
- built outdoor space: 16 m²
- volume: 1,099 sqm
- plot size: 1.160 m²
- possibility to build an extension and/or outbuilding of in total approx. 80 m²

For more information about this property and/or to make an appointment for a viewing, please contact our office. Our staff will be happy to assist you.

This property is offered in accordance with Article 7:17 paragraph 6 of the Civil Code. The specified features and / or information is compiled by us with care. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All dimensions and surface areas are indicative only. The given characteristics are only meant as an indication. NEN2580-clause are applicable to this property.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
02637
Vraagprijs
€ 2.650.000,- k.k.
Inrichting
Optioneel
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Woensdag 21 augustus 2024
Laatste wijziging
Maandag 26 augustus 2024

Bouw

Type object
Woonhuis, villa, vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1992
Dakbedekking
Dakpannen
Verzinkt
Type dak
Zadeldak
Keurmerken
Beveiliging
Energie prestatie advies
Isolatievormen
Dubbel glas
Volledig geïsoleerd

Oppervlaktes en inhoud

Perceeloppervlakte
1.160 m²
Woonoppervlakte
301 m²
Inhoud
1.099 m³
Oppervlakte overige inpandige ruimten
12 m²
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte
16 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 (en 1 kelder)
Aantal kamers
8 (waarvan 5 slaapkamers)
Aantal badkamers
3 (en 1 apart toilet)

Locatie

Ligging
Aan bosrand
Aan rustige weg
In centrum
Nabij school
Vrij uitzicht

Tuin

Type
Tuin rondom
Hoofdtuin
Ja
Oriëntering
Zuid-west
Heeft een achterom
Ja
Staat
Prachtig aangelegd

Energieverbruik

Energielabel
B

CV ketel

CV ketel
CV Ketel HR
Warmtebron
Gas
Bouwjaar
2019
Combiketel
Ja
Eigendom
Eigendom

Uitrusting

Aantal parkeerplaatsen
6
Aantal overdekte parkeerplaatsen
2
Warm water
CV-ketel
Verwarmingssysteem
Airconditioning
Centrale verwarming
Open haard
Vloerverwarming (gedeeltelijk)
Ventilatie methode
Mechanische ventilatie
Badkamervoorzieningen Badkamer 1
Inloopdouche
Toilet
Wastafelmeubel
Badkamervoorzieningen Badkamer 2
Dubbele wastafel
Inloopdouche
Badkamervoorzieningen Badkamer 3
Inloopdouche
Ligbad
Toilet
Wastafelmeubel
Parkeergelegenheid
Carport
Inpandige garage
Heeft airco
Ja
Heeft CCTV
Ja
Heeft een open haard
Ja
Heeft een rookkanaal
Ja
Tuin aanwezig
Ja
Heeft een garage
Ja
Heeft een dakraam
Ja
Heeft ventilatie
Ja

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Bergen (Nh) A 4508
Perceeloppervlakte
1.160 m²
Omvang
Geheel perceel
Eigendomsituatie
Eigen grond

Media

Video

Plattegronden