English
Koop:Maasstraat 176-3, 1079 BL Amsterdam - Foto
+33

Maasstraat 176-3 1079 BL Amsterdam € 850.000,- k.k.

  • Appartement
  • 4 kamers
  • 3 slaapkamers
  • 2 badkamers
  • Bouwjaar 1934
  • 100 m² gebruiksoppervlakte

Beschrijving

Te koop aangeboden in Amsterdam Zuid (Rivierenbuurt):

Luxe en riant 3-kamer appartement in de geliefde Rivierenbuurt in Amsterdam Zuid. De woning is recent volledig gerenoveerd, waarbij koste noch moeite gespaard zijn om een fraai afwerkingsniveau te realiseren. Zo is in 2021 de vierde verdieping volledig onder architectuur verbouwd tot een heuse suite met luxe badkamer en inloopkast. In 2017 is de gehele derde (woon)verdieping gerenoveerd.

Het appartement geniet een woonoppervlakte van ca. 100 m2 en is gelegen op de bovenste verdieping van een goed onderhouden pand (geen bovenburen!). Met zijn ligging tussen het Beatrixpark en het Martin Luther Kingpark en natuurlijk de nabijheid van alle leuke delicatessezaken op de Maasstraat is het een groot plezier om hier te mogen wonen.

De woning maakt onderdeel uit van een grote, gezonde en professioneel beheerde Vereniging van Eigenaars en de erfpachtcanon is afgekocht tot maar liefst 1 juni 2063.

OMGEVING:
De Maasstraat ligt in de Rivierenbuurt, in het stadsdeel Zuid. De woning is gelegen in een mooie brede straat in een kindvriendelijke buurt met voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u in de Maasstraat zelf terecht. Daarnaast biedt de omgeving voldoende vertier en diverse gezellige horecagelegenheden zoals; Strand Zuid, Cafe Remouillage, Music & Wine bar De Nada en Bar Louis-Davids.

Het appartement bevindt zich op een gunstige locatie nabij de Scheldestraat, de Ferdinand Bolstraat en natuurlijk de Maasstraat zelf. Natuurlijk is er ook genoeg groen in de buurt met het Martin Luther Kingpark (bekend van de jaarlijkse Parade), het Amstelpark en het Beatrixpark op loopafstand.

De snelweg (ring A10, A1, A2 en A9) bevinden zich op slechts enkele minuten afstand. Tevens is het appartement goed te bereiken met het openbaar vervoer en is station RAI om de hoek.

GLOBALE INDELING:
Via het portiek van het pand bereikt u het ruim bemeten trappenhuis (met opslagmogelijkheden). De entree van de woning bevindt zich op de derde etage. Bij binnenkomst betreedt u de riante hal, waar u ruimte heeft voor een garderobe en welke toegang geeft tot alle vertrekken op deze verdieping.

De doorzonwoonkamer is zeer ruim bemeten en geeft middels openslaande deuren toegang tot het zonnige balkon op het zuidwesten. Door de grote raampartijen aan weerszijde, interne afwerking en de fraaie houten vloer hangt er een gezellige en prettige sfeer. Ook zijn er vrijwel geen achterburen met zicht in de woning. De open keuken is gesitueerd aan de voorzijde en is voorzien van een spoeleiland en diverse inbouwapparatuur, zoals o.a. een 5 pits fornuis met elektrische oven (Smeg), Quooker, koel-/diepvriescombinatie (Bosch), wijnklimaatkast, vaatwasser en combioven.

Op deze verdieping bevindt zich tevens een ruime slaapkamer (met eveneens toegang tot het balkon) en een kleine kamer welke momenteel wordt gebruikt als wasruimte en berging. In deze ruimte bevinden zich meerdere inbouwkasten waar tevens de CV in is verwerkt)

Centraal via de hal zijn het separate toilet met fonteintje en de tweede badkamer te bereiken. Deze badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en handdoekradiator.

De open trap in de woonkamer geeft toegang tot de bovenste verdieping. Deze verdieping is in 2021 onder architectuur volledig gerenoveerd tot een heuse suite met een 5 ramen brede doorloop aan de voorzijde. De hoofdslaapkamer, badkamer en inloopkast zijn hier gesitueerd. De badkamer is voorzien van fraai zandkleuring beton-ciré met een inloopdouche, op maat gemaakt wastafelmeubel en toilet.

VERENIGING VAN EIGENAREN:
De VvE (Vereniging van Eigenaars Uiterwaardenstraat 241-261 e.o. te Amsterdam) is actief, gezond en wordt professioneel beheerd. De servicekosten bedragen € 204,- per maand.

EIGENDOMSSITUATIE:
De woning is gelegen op gemeentelijke erfpachtgrond. De erfpacht is afgekocht tot en met 1 juni 2063. Aanvraag voor overstap naar zogenaamde eeuwigdurende erfpacht is mogelijk (thans nog niet gedaan).

PARKEREN:
Vergunningsgebied: Zuid-4.2 Rivierenbuurt Zuid. Met een parkeervergunning voor Zuid 4.2 Rivierenbuurt Zuid mag u parkeren in Zuid-3 en Zuid-4. De geschatte wachttijd voor een parkeervergunning is nu 3 maand(en). Met een elektrische auto kunt u voorrang krijgen als u aan de voorwaarden voor een milieuparkeervergunning voldoet. (bron: gemeente Amsterdam d.d. september 2024).

BIJZONDERHEDEN:
- Recent gerenoveerde woning (2021 & 2017);
- woonoppervlakte circa 100 m2 (NEN2580 inmeting);
- aantrekkelijke locatie in de geliefde Rivierenbuurt;
- luxe keuken en badkamer(s);
- riante en gunstige indeling;
- gezellig balkon aan de woonkamer, zuidwestelijk gesitueerd;
- drie slaapkamers en twee badkamers;
- actieve en gezonde Vereniging van Eigenaars;
- hoog rendement CV ketel (bouwjaar 2021);
- erfpachtcanon afgekocht tot en met 1 juni 2063;
- voorbehoud gunning verkoper;
- oplevering: in overleg.

Voor meer informatie over deze woning en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met ons kantoor. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Deze woning wordt aangeboden conform art 7:17 lid 6 Burgerlijk Wetboek. De opgegeven kenmerken zijn slechts als aanduiding bedoeld. Algemene ouderdomsclausule en NEN2580 clausule zijn van toepassing.

Kaart

Kenmerken

Overdracht

Referentienummer
02646
Vraagprijs
€ 850.000,- k.k.
Servicekosten
€ 204,44
Inrichting
Ja
Inrichting
Gestoffeerd
Aanvaarding
In overleg
Aangeboden sinds
Woensdag 4 september 2024

Bouw

Type object
Appartement, bovenwoning
Woonlaag
3e woonlaag
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1934
Dakbedekking
Bitumen
Dakpannen
Type dak
Samengesteld
Keurmerken
Energie prestatie advies
Isolatievormen
Dubbel glas
HR-glas
Muurisolatie
Vloerisolatie

Oppervlaktes en inhoud

Woonoppervlakte
100 m²
Inhoud
321 m³
Oppervlakte gebouwgebonden buitenruimte
3 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2
Aantal kamers
4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers
2 (en 1 apart toilet)

Locatie

Ligging
Aan rustige weg
Dichtbij openbaar vervoer
In woonwijk
Nabij school
Nabij snelweg

CV ketel

CV ketel
Intergas HRE
Warmtebron
Gas
Bouwjaar
2021
Combiketel
Ja
Eigendom
Eigendom

Uitrusting

Warm water
CV-ketel
Verwarmingssysteem
Centrale verwarming
Ventilatie methode
Mechanische ventilatie
Badkamervoorzieningen Badkamer 1
Inloopdouche
Wastafel
Badkamervoorzieningen Badkamer 2
Inloopdouche
Toilet
Wastafelmeubel
Heeft een balkon
Ja
Beschikt over een internetverbinding
Ja
Heeft ventilatie
Ja

Vereniging van Eigenaren

Ingeschreven bij de KvK
Ja
Jaarlijkse vergadering
Ja
Periodieke bijdrage
Ja
Reservefonds
Ja
Meer jaren onderhoudsplan
Ja
Onderhoudsverwachting
Ja
Opstal verzekering
Ja

Kadastrale gegevens

Kadastrale aanduiding
Amsterdam V 12041
Omvang
Appartementsrecht of complex
Eigendomsituatie
Erfpacht
Lasten
Voortdurend, met afkoopoptie, afgekocht tot 31-05-2063